CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Dětský park Razulák

(Lyžařský areál v oblasti Valašsko)

Dětský park Razulák je rozdělen na dětský letní park a lyžařský park. Je to menší rodinný park s jedinečnou atmosférou. Je umístěn na dojezdu lyžařského areálu Razula, naproti hotelu Lanterna.

Dětský letní park

Dětský letní park obsahuje 2× dětský lanový park, 2 letní tubingové dráhy, vzduchovou trampolínu, 2× vodní svět s archimedovou spirálou a závlahou, šlapací auta BERGTOYS, rodinné šlapací auto BERGTOYS, obří pískoviště s herními prvky, mini zoo, aquazorbing, jezírko s lodičkami, chodník pro bosé nohy, indiánskou vesnici, šmoulí domečky, pravěkou jeskyni, minigolf, odpočinkové zóny pro rodiče, houpací síť, horská kola, elektrokola, sjezdová kola, dětská kola, terénní koloběžky, obchod s upomínkovými předměty, pirátský skákací hrad s děly, animační programy, možnost oslavy narozenin, profi trampolíny, bungee trampolíny, archeo naleziště, rýžování polodrahokamů, GPS hry, parkourové hřiště, kolotoč ROTONDO

Lyžařský dětský park umožňuje začínajícím lyžařům postupně se naučit jezdit na všech typech vleků. Od pojízdného pásu, přes lanový vlek až po talířkový vlek, kde Vám pomůže náš trpělivý a na děti a nezkušené lyžaře zvyklý vlekař. Talířkový vlek je možné zpomalit do kroku a postupně zrychlovat. Je důležitým přechodem mezi lanovým vlekem a kotvou na veřejné sjezdovce. Děti se zde naučí nasedat na unášet, bez strachu a v bezpečí. Najdete zde 3 pojízdné pásy, lanový vlek, talířkový vlek, lyžařský kolotoč Rotondo, zimní tubingovou dráhu a spoustu zábavných prvků a pomůcek, díky kterým Vás bude lyžování ještě víc bavit! (např. zvířátková výzdoba, podjezdy pod obry i trpaslíky či šmoulí domeček)