CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Pobyty s podporou 4 000 Kč v Mariánských Lázních.

Důležité sdělení pro cestování

12. února 2021

Platí pro klienty, kteří jedou do hotelu Imperial (hotel Sanssouci), Karlovy Vary. Platí pro klienty, kteří jedou do hotelu Hvězda – Mariánské Lázně – okres CHEB – vše v provozu, bazén, sauny i vířivka, procedury – vše se předem rezervuje na daný čas

Dobrý den,

Přijíždět mohou lidé směřující na zdravotní pobyty do lázní. Lázeňské pobyty patří k povoleným výjimkám. Jedete do lázní, které Vám budou poskytovat léčebnou péči. Toto je sdělení ministerstva zdravotnictví a Usnesení Vlády ČR č. 121 ze dne 11.2.2021 o přijetí krizového opatření, kde mají výjimku CESTY DO ZDRAVOTNICKÝCH ZAŘÍZENÍ, KDE SE BUDETE LÉČIT.

V případě, že Vás zastaví Policie a bude Vás kontrolovat, prosím sdělte následující:

Jedete na léčebný pobyt s procedurami a vstupní lékařskou prohlídkou, to znamená, že jedete do lázní – do zdravotnického zařízení se léčit! V případě potřeby předložíte při kontrole Policii náš ubytovací voucher, kde je vše uvedeno. To znamená, že se jedete léčit do zdravotnického zařízení s procedurami a vstupní prohlídkou do hotelu Imperial v Karlových Varech nebo do hotelu Hvězda v Mariánských Lázních.

Vše je důkladně projednáno s vedením hotelu Imperial a hotelu Hvězda.
Doporučuji být vybaveni respirátorem třídy FFP2.

Přeji Vám šťastnou cestu a příjemný pobyt v lázních.

S pozdravem

Ing. Ivana Rybiářová
ředitelka

TEL. 725 484 758

Související oblasti

  • Západní Čechy foto Západní Čechy - Západní Čechy jsou známé především lázeňským trojúhelníkem: Karlovy Vary, Františkovy, Mariánské a Konstantinovy lázně, ale nabízí i množství jiných turisticky atraktivních míst.