CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Koupaliště Riviéra je letním areálem, provozovaným v měsících červen až srpen. Čas odpočinku zde můžete příjemně strávit nejen vodními radovánkami, ale také sportovními a zábavnými hrami. "Rivec" je na vás připraven!

Brouzdaliště v koupališti Riviéra

Bazény Koupaliště Riviéra je tvořeno kaskádou tří bazénů v umělém říčním korytě, které bylo vybudováno v bývalém slepém rameni řeky. Hloubka celého bazénového koridoru je odstupňována a jeho celková délka – až 390 metrů – je vskutku výjimečná. Brouzdaliště je první částí – dlouhou až 120 metrů. Voda proudí dál do bazénu pro neplavce, který má podobu mírné říční zátoky s délkou 135 metrů. Poslední část je určena plavcům, kteří ocení především délku bazénu – dalších 135 metrů!


Sportoviště Nově vybudované kurty pro beachvolejbal, hřiště pro petanque, ping-pongové stoly, ruské kuželky… Potřebné sportovní vybavení k dispozici pro zapůjčení.

Dětské hřiště Hřiště je vybaveno pro různé věkové kategorie vašich dětí – od pískoviště přes skluzavku až k houpačce.

Občerstvení Nejméně čtyři stánky s občerstvením jsou vám k dispozici na různých místech areálu. Můžete posedět v samém centru koupaliště, u dětského hřiště nebo v klidu bez ruchu bazénů.

Další vybavení Rozsáhlé travní plochy zařazují koupaliště mezi největší v republice. Můžete libovolně sportovat, či relaxovat. Na trávnících jsou vám volně k dispozici lehátka a slunečníky. Samozřejmostí jsou komfortní šatny s prostornými uzamykatelnými skříňkami.

Více informací: rivec.cz/

Ubytování

RESORT SANTON BRNO foto

RESORT SANTON BRNO

Brno  (6 km)

Přijeďte si užít pobyt v hotelu Resort Santon v příjemném prostředí s přátelskou atmosférou na břehu Brněnské přehrady. Okouzlí Vás tak...

1 noc od 1 110 Kč

 

GOLF HOTEL KASKÁDA foto Skvělé hodnocení

GOLF HOTEL KASKÁDA

Brno  (11 km)

Hotel Kaskáda je součástí rekreačně-sportovního areálu a nabízí svým hostům dokonalou pohodu a jedinečný výhled na krajinu. Hotel je ha...

1 noc od 1 254 Kč