CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Kozí farma U Nýdrlů

(Lidová architektura v oblasti Jeseníky)

Budova dnešní farmy byla zakoupena Pavlem a Hankou Nýdrlovými koncem roku 2011, ale jejich myšlenka na vybudování vlastní farmy se zrodila již v roce 2009.

Kůzlata

Statek byl postupně vyklízen a rekonstruován. Na jaře roku 2012 bylo koupeno prvních 7 kůzlat, základ stáda a pomalu se začínají zaplňovat opuštěné chlívky, kurník a králíkárny. Ke statku patří pozemky o rozloze téměř 13 hektarů, které jsou určeny jako pastviny pro chov koz. Hanka a Pavel Nýdrlovi se chtějí dále věnovat výrobě sýrů, tvarohu, jogurtů a mléčných výrobků, kromě sýrů vyrábí vlastní marmelády, povidla, sirupy, paštiky. Na farmě kromě koz se nacházejí i králíci, slepice, kachny a prasata.

Hosté se mohou aktivně zapojit do života na statku. Můžete si vyzkoušet, jaké to je podojit kozu, naštípat dříví, ti otrlejší mohou vyčistit chlév a pro děti je určitě zážitkem vybrat vajíčka přímo ze snůšky nebo vyvést malá kůzlátka na pastvu.

Více informací: Kozí farma U Nýdrlů

Bonusy při objednávce ubytování na tomto webu

Ubytování

HOTEL SLUNNÝ DVŮR foto Skvělé hodnocení

HOTEL SLUNNÝ DVŮR

Jeseník  (11 km)

Hotel se nachází na jižním svahu přímo v Lázních Jeseník. Nádherný výhled na hory, klid, hotelové wellness a blízkost léčebných lázní n...

1 noc od 1 496 Kč

 

PRIESSNITZOVY LÉČEBNÉ LÁZNĚ - LD JAN RIPPER foto

PRIESSNITZOVY LÉČEBNÉ LÁZNĚ - LD JAN RIPPER

Jeseník  (11 km)

Jako ze všech ostatních lázeňských domů také z hotelu Jana Rippera se hostům naskýtá překrásný výhled na hřebeny Hrubého Jeseníku s dom...

1 noc od 2 291 Kč

 

PRIESSNITZOVY LÉČEBNÉ LÁZNĚ - LD PRIESSNITZ foto

PRIESSNITZOVY LÉČEBNÉ LÁZNĚ - LD PRIESSNITZ

Jeseník  (11 km)

Rekreační, relaxační a aktivní dovolená v léčebných domech v Priessnitzových lázních v Jeseníku.

1 noc od 2 510 Kč